Vad behöver du hjälp med?


Mediet före alla andra idag är Internet. Distributionen är nästan gratis och räckvidden global. En websida fungerar som en resande säljare, – dygnet runt och världen runt! Inte bara de geografiska avstånden har minskat, via nätet når vi kunder hela vägen in i hemmet.

En effektiv strategi för internet är det mest kostnadseffektiva sättet att nå ut idag. Alla seriösa företag, oavsett bransch, har en företags-presentation på internet. De flesta företag däremot saknar interna resurser att utveckla sin websida ordentligt. Då blir också internet presentationen lidande. Det är här vi kan hjälpa till. En snygg och väldesignad websida är idag alltför betydelsefull för att försummas. Den kan vara så mycket mer än bara en kontaktplats. Riktigt designad kan den presentera både dina produkter och tjänster på ett mycket effektivt sätt.

Tekniska lösningar
Vi kan erbjuda allt från de vanligt förekommande “mallarna” till mer omfattande individuella designlösningar. Du kan alltså få en enkel websida för några tusenlappar. Självklart reflekteras den snabba utvecklingstiden i en lite anonym design och begränsad funktionalitet.

En lite mer seriös websida kräver dock en personlig design. Beroende på hur omfattande sidan är och vilka funktioner du vill införliva kan det handla om ca 30-40 timmars arbetstid uppåt. Avgörande för arbetstiden är förstås också hur pass mycket grafiskt material, bilder och text som redan finns färdigt. Självklart står vi till förfogande att skriva och fotografera om du behöver hjälp. Vi kan dessutom erbjuda olika lösningar för e-handel (webshop), m.m.

Vi kan ge dig den nivå av support och service som du behöver. Vill du själv kunna redigera innehållet på sidan regelbundet ordnar vi olika CMS lösningar som ger dig frihet och trygghet att uppdatera innehållet på sidan, när helst och varhelst du befinner dig. Vill du slippa arbetet själv, kan vi sköta alla dina uppdateringar.

Ett annat viktigt komplement är annonsering på nätet. Vi kan även här hjälpa till med sökmotoroptimering, strategi, design av banners etc, samt placering av annonser på nätet.
Det finns en aldrig sinande ström av ny teknik som gör internet till ett media med oanade möjligheter och stora utmaningar. Låt oss hjälpa dig.